За нас

За нас

Онлайн магазинът PANDORA SILVER предлага на своите клиенти комфорта да пазаруват бързо и лесно у дома, като само с няколко клика всичко от света на бижутата вече пътува към тях.

Каним Ви да се пристрастите заедно с нас към красотата във вълшебния свят на бижутата. Пристрастяване към ярката женственост. Пристрастяване към нестандартното и различното. Пристрастяване към изразения индивидуален стил. Открийте всичко любимо в pandorasilver.eu

Магазина предлага изключителна селекция висококачествени бижута от подбрани колекции за да удовлетворим нуждите на тези, които вярват, че бижутата не са просто аксесоар. При нас всеки може да намери перфектното бижу, с което да зарадва себе си, да изненада любим човек или да впечатли с подарък, който ще привлече погледите на всички.

Как постигаме толкова достъпни цени?  

Да, трудно бихте могли да намерите подобни бижута на толкова ниски цени. Поддържането на конкуренти цени е част от нашата политика. Една от целите ни е повече хора да мога да имат достъп до бижута с високо качество. За целта сме създали перфектна организиция на целия процес – от логистиката и доставките.

Как да се убедим ,че бижутат са автентични?  

Освен сертификат за автентичност можете да видите знака "ALE" щампован на нашите бижута, с изключение само на най-малките ни елементи. Еквивалентът във Великобритания е знакът на спонсора, а в Дания – знак на отговорност.

Нашето стерлингово сребро е маркирано с главно "S" за сребро, последвано от чистотата на среброто, която е цитирана като единици чисто сребро на хиляда: S925 (92.5% чисто сребро).

Какъв е произходът на нашите стоки?

Повечето от нашите стоки пристигат от Дания. Независимо от произхода си, държим нашите стоки да отговарят на високи критерии за качество.

Плащане и доставка

Можете да платите вашата покупка чрез наложен платеж на куриера, или с дебитна карта. Времето за доставка е от един до два работни дни. Цената на доставкат се определя от куриера.