Вдъхновение, сребро

  • Марка: PANDORA
  • Кат. номер: 599046C01

Придайте малко сияйност на всеки миг от деня си с бляскавата гривна тип гладка верижка Pandora Moments с монограм. Ръчно завършената сребърна закопчалка на гривната включва емблематичния монограм на Pandora с корона и два кръга от прозрачни камъни кубичен цирконий. Другият характерен за Pandora дизайнерски елемент е гладката верижка тип змийски люспи, която създава усещане за модерна елегантност. Съчетайте с други гривни и декорирайте с любимите си талисмани, за да създадете бижу, което ще искате да носите отново и отново.

 

Следвайте инструкциите по-долу, за да определите размера на китката си. Основното правило за намиране на размера на вашата гривна е да добавите 2 см (0,8 инча) към обиколката на китката си. За да осигурите най-точния размер на гривната, винаги използвайте таблицата с размери за избрания от вас тип гривна. Ако предпочитате по-свободна кройка, може да увеличите размера.
 
Ще имате нужда от:
1. Гъвкава измервателна лента или линийка
2. Връв или лента хартия
3. Писалка или маркер
 
Опция 1: Използвайте гъвкава измервателна лента.

С отворена длан и обърната нагоре, увийте измервателната лента около китката си, точно над костта на китката. Отбележете измерването на размера на китката си.

Вариант 2: Използвайте връв.

 С отворена длан и обърната нагоре, увийте връвта или лентата хартия около китката си, точно над костта на китката. Отбележете къде се срещат краищата с химикал или маркер. След това поставете връвта или парче хартия плоско и го измерете до мястото, където сте направили маркировката, за да намерите размера на китката си и да го запишете.
 
Използвайки измерването на китката, което току-що направихте, намерете диаграмата за предпочитания от вас тип гривна, за да видите кой размер на гривната съответства на размера на китката ви.
139,00 лв. 97,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Вдъхновение, сребро
Подобни продукти