Дървото на живота

  • Марка: PANDORA
  • Кат. номер: 598827C01
  1. Отдайте почит на корените си с това бижу, символизиращо хората, които носите в сърцето си. Семейното дърво е един от най-често използваните символи в бижутата на Pandora, тъй като то олицетворява неразрушимите връзки помежду ни. Ажурното сребърно сърце е украсено с три кръгли камъчета кубичен цирконий, захванати чрез мънички топченца, както и с гравиран надпис Family от задната страна. То показва предаността Ви към семейството и е централният акцент на гривната.

 

Следвайте инструкциите по-долу, за да определите размера на китката си. Основното правило за намиране на размера на вашата гривна е да добавите 2 см (0,8 инча) към обиколката на китката си. За да осигурите най-точния размер на гривната, винаги използвайте таблицата с размери за избрания от вас тип гривна. Ако предпочитате по-свободна кройка, може да увеличите размера.
 
Ще имате нужда от:
1. Гъвкава измервателна лента или линийка
2. Връв или лента хартия
3. Писалка или маркер
 
Опция 1: Използвайте гъвкава измервателна лента.

С отворена длан и обърната нагоре, увийте измервателната лента около китката си, точно над костта на китката. Отбележете измерването на размера на китката си.

Вариант 2: Използвайте връв.

 С отворена длан и обърната нагоре, увийте връвта или лентата хартия около китката си, точно над костта на китката. Отбележете къде се срещат краищата с химикал или маркер. След това поставете връвта или парче хартия плоско и го измерете до мястото, където сте направили маркировката, за да намерите размера на китката си и да го запишете.
 
Използвайки измерването на китката, което току-що направихте, намерете диаграмата за предпочитания от вас тип гривна, за да видите кой размер на гривната съответства на размера на китката ви.
139,00 лв. 94,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Дървото на живота
Подобни продукти